حجت الاسلام رسول ملکیان اصفهانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اصفهان، با تسلیت فرا رسیدن سالروز رحلت جانگداز حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: حضرت معصومه عليها السلام در اول سال 173 هجري قمري در مدينه چشم به جهان گشود. پدرش امام هفتم شيعيان حضرت موسي بن جعفر(ع) و مادرش حضرت نجمه(س) بود كه به علت پاكي و طهارت نفس به او طاهره مي گفتند.حضرت در 28 سالگي و در روز دوازدهم ربيع الثاني سال 201 هجري قمري در قم وفات فرمدند و امروز بارگاه ملكوتي و مرقد مطهرش همچون خورشيدي در قلب شهرستان قم مي درخشد و همواره فيض بخش و نورافشان دلها و جانهاي تشنه معارف حقاني است
استاد حوزه علمیه اصفهان در مورد مقام بالای معنوی حضرت معصومه(س)، ادامه داد : حضرت جلوه اي از وجود حضرت زهرا سلام (س)بود و در طهارت نفس، امتيازي خاص و بسيار والاداشت و امام هشتم در مورد ایشان فرمودند «من زار المعصومة بقم كمن زارني/ كسي كه حضرت معصومه(س) را در قم زيارت كند مانند آن است كه مرا زيارت كرده است).
وی، حضرت معصومه(س) را نماد ولایتمداری خواند و ادامه داد: ایشان عاشق امام زمان خود یعنی آقا علی بن موسی رضا (س) بودند و به همین عشق سفر را برای دیدار ایشان آغاز کردند و در بین راه و در شهر قم چشم از دنیا فروبستند.
حجت الاسلام ملکیان اضافه کرد: نکته دیگری که بسیار مهم ومورد توجه می باشد این است که علما، فضلا و اندیشمندان زیادی ارادت خاصی نسبت به حضرت معصومه (س) داشته و دارند و این امر به خاطر شخصیت حضرت معصومه(س) است. مراجع تقلید، علما و فضلا وقتی وارد حرم حضرت می شوند اظهار تواضع و خضوع می کنند واین امر به علت مقام رفیع ایشان می باشد.
این محقق حوزوی افزود: اهل معرفت بارگاه ملکوتی حضرت معصومه (س) را جایگزین حرم حضرت زهرا(س) می دانند و براساس روایاتی از امام صادق(ع) و امام رضا(ع) هر کس کریمه اهل بیت(س) را زیارت کند بهشت بر او واجب می گردد.
وی تصریح کرد: اهل معرفت می گویند هر کس حرم حضرت معصومه(س) را زیارت کند، دست خالی بر نمی گردد، چرا که ایشان کریمه اهل بیت(ع) و بانوی کرامت هستند. 313/38
نظر شما